23 Şubat 2010 Salı

18 subat

aklıma gelenleri şöyle kabaca plana yerleştirdim. planın boş halini de ayrıca ekliycem.
18 şubatta kararlaştırdığımız şeyler üzerinden de geçmek isterim.

kapalı sitelerin reklam kampanyalarında kullanılan resimlerden bir kolaj yaparak salonun manzarasını oluşturmaya karar verdik.

yemek masasını bir platformla yükselterek üstüne resmi yemek hazırlama kurallarını gösteren bir çizelge yapmayı düşündük.
yemek masasının sağ tarafındaki duvara değişik çerçeveler içinde aile resimleri (özellikle düğün fotoğrafları) ve aynalar yerleştirmeyi planladık.
karşı duvara ise dijital ortamda hazırlanmış bir vitrin resmi çıktısını yapıştırmayı ve üzerine raflarını monte etmeyi, rafların üstüne de sergilenen nesneleri koymayı düşündük. ayrıca bir rafa da plazma televizyon, televizyon ekranına da digiturk akvaryum resmi koyalım dedik.

bunların dışında evdeki tüm zemini ya da bazı bölgeleri kaplamayı ve bunu yaparken geleneksel ve modern olmak üzere 2 çeşit türk motifini kullanmaya karar verdik.
3 pencereye 3 farklı çeşit perde/tül kullanalım dedik. bu kumaşları pazardan ucuza edinebileceğimizi düşündük.
çıplaklık/örtme duygusu üzerine değindik.

avize, örtü, yapay çiçek, tablo (romantik manzara resimleri)

koltuk: oturduğunda müzik ya da reklam jingleları çalabilir diye düşündük. koltuk kolçağına/kolluğuna kumaş içine yerleştirilmiş kumanda monte edebiliriz dedik. 3 tane antika berjeri 3 pencerenin önüne konumlandırma fikri üzerinde durduk. bi de çekyat/ açılan koltuk kesinlikle kullanmalıyız diye düşündük.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder